Το καλάθι σας είναι άδειο. Προβολή Καλαθιού

Εξυπηρέτηση πελατών 210.29.19.108

Home / Τζάκια Βιοαιθανόλης / Επιτοίχια και Επιδαπέδια τζάκια / Οικολογικό τζάκι επιτοίχιο Elegance
Email
  • thumb
  • thumb
  • thumb

Οικολογικό τζάκι επιτοίχιο Elegance

SKU προϊόντος: 2012292
Τιμή 124,99 €
Αρχική τιμή 403,25 €
Έκπτωση 278,26 €
Διαθεσιμότητα προϊόντος:
Το οικολογικό ενεργειακό τζάκι σε ελάχιστα λεπτά δημιουργεί την ρομαντική ατμόσφαιρα που όλοι επιθυμούμε. Προσφέρει ζεστούς χώρους, με περίσσιο ρομαντισμό και ατελείωτα συναισθήματα.
Περιγραφή

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ  ΤΖΑΚΙ

Το οικολογικό ενεργειακό τζάκι μέσα  σε ελάχιστα λεπτά δημιουργεί την ρομαντική ατμόσφαιρα που όλοι επιθυμούμε. Προσφέρει ζεστούς χώρους, με περίσσιο ρομαντισμό και ατελείωτα συναισθήματα.

Απολαύστε, όλη τη θέρμη και την ομορφιά που μπορεί να σας προσφέρει μια ζεστή και extra  large γωνιά, σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας !!!

Τα οικολογικά τζάκια βιο αιθανόλης ζεσταίνουν το χώρο σας με τη χρήση βιο αιθανόλης ή αιθυλικής αλκοόλης Η βιο αιθανόλη είναι ένα άοσμο και άχρωμο βιολογικό αλκοόλ που παράγεται από την αλκοολική ζύμωση της ζάχαρης και κατά την καύση του απελευθερώνει υδρατμούς και ελάχιστη ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα , χωρίς τοξικές ή επιβλαβής ουσίες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Η βιο αιθανόλη μπαίνει σε ειδικό βιο καυστήρα τα οποία βρίσκονται μέσα στην εστία του τζακιού και με ένα απλό αναπτήρα γίνεται η ανάφλεξη και το τζάκι σας ξεκινάει την καύση του. Η φλόγα που δημιουργείται ειναι πραγματική και η θερμότητα που παράγεται φθάνει μέχρι τα 3,5 ΚW , θερμαίνοντας ένα χώρο 20 έως 40τμ. Η μέση κατανάλωση βιο αιθανόλης υπολογίζεται στις τέσσερις ώρες το λίτρο φθάνοντας και τις έξι ώρες το λίτρο εφόσον μειώσετε την ένταση της φλόγας.

Σε σχέση με τα κλασσικά τζάκια, τα οικολογικά τζάκια έχουν τα εξής επιπλέον πλεονεκτήματα:

1. Δεν εχουν καμινάδα

Τα οικολογικά τζάκια Βιο-αιθανόλης δεν έχουν καμινάδα που καθιστά την τοποθέτηση τους πολύ εύκολη, σε τοίχο σε μορφή κάδρου.

2. Δεν εκπέμπουν καπνούς και οσμές

Τα τζάκια Βιοαιθανόλης κατα τη καύση δεν εκπέμπουν καπνούς και οσμές.

3. Δεν ξηραίνουν την ατμόσφαιρα

Οι κοινές πηγές θερμότητας όπως τα καλοριφέρ και τα ηλεκτρικά σώματα ξηραίνουν την ατμόσφαιρα. Αντίθετα τα οικολογικά τζάκια παράγουν υδρατμούς και αυξάνουν σχετικά την υγρασία του δωματίου. Αυτό το χαρακτηριστικό του, καθιστά δυνατή την τοποθέτηση συσκευών αρωματο-θεραπείας διευκολύνοντας την ισόποση κατανομή του σκευάσματος στο περιβάλλον χώρο.

Μέγεθος  60 x 45,5 x 13,5 cm

Βάρος με συσκευασία   10 kg

Μέγεθος δεξαμενής περίπου 750ml

1 λίτρο  αρκεί για 4-5 ώρες *

ανάλογα με την καθαρότητα της αιθανόλης και την ένταση.

Γνώμες πελατών

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ