Το καλάθι σας είναι άδειο. Προβολή Καλαθιού

Εξυπηρέτηση πελατών 210.29.19.108

Home / Gadgets Σπιτιού / Newgen Medical-Goldshine καθαριστής με υπέρυθρες για χρυσαφικά
Email
  • thumb
  • thumb
  • thumb

Newgen Medical-Goldshine καθαριστής με υπέρυθρες για χρυσαφικά

Κατηγορία: Gadgets Σπιτιού
SKU προϊόντος: 2012169
Τιμή 39,99 €
Αρχική τιμή 70,56 €
Έκπτωση 30,57 €
Διαθεσιμότητα προϊόντος:
Δώστε αξία και λάμψη στα κοσμήματα σας. Τα αληθινά αλλά και τα ψεύτικα κοσμήματα μπορούν να παραμείνουν σαν καινούρια, για πολλά χρόνια, αρκεί να φροντίζετε γι' αυτό. Ποια όμως είναι η σωστή φροντίδα για τα κοσμήματα; O Καθαριστής της Newgen Medical Go
Περιγραφή

NewgenMedical-Goldshineκαθαριστής με υπέρυθρες για χρυσαφικά.

Ο νέος δημοφιλής τρόπος καθαρισμού κοσμημάτων και ρολογιών, είναι γεγονός. Με τον υπερηχητικό καθαριστή 220V ο καθαρισμός των τιμαλφών σας γίνεται ευκολότερος από ποτέ.

Έχετε κάποια αγαπημένα κοσμήματα, περιδέραια ή ρολόγια που πρέπει να καθαριστούν αλλά δεν βρίσκετε τον χρόνο ή τα χρήματα να τα πάτε σε κάποιο κοσμηματοπωλείο να τα φροντίσουν;

Μην έχετε πλέον καμία ανησυχία! Με τον υπερηχητικό καθαριστή – 220V μπορείτε να τα φροντίσετε εύκολα στο σπίτι σας.

Πως λειτουργεί;

Αυτό το φανταστικό νέο προϊόν υψηλής τεχνολογίας, εκπέμπει υπερηχητικά κύματα καθαρίζοντας οποιοδήποτε στοιχείο μέσα σε 3 λεπτά ΜΟΝΟ!!!

Τοποθετώντας μέσα στην συσκευή νερό και το αντικείμενο που θέλουμε να καθαρίσουμε, η συσκευή αυτή δημιουργεί μέσα στο νερό  δονήσεις και υπέρθυρα κύματα που μπορούν να αποκολλήσουν την κρούστα  που έχει μαζευτεί γύρω από το χρυσαφικό, γύρω από την κεφαλή του εκτυπωτή σας κτλ.

Μπορείτε αν θέλετε να ενισχύσετε την διαδικασία να προσθέσετε ελάχιστο υγρό μαλακό σαπούνι, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Νερό αρκεί!

 

Ο υπερηχητικός καθαριστής κοσμημάτων – ρολογιών, ξανακάνει τα περιδέραια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια, νομίσματα, γυαλιά, ρολόγια ακριβώς όπως την μέρα που τα αγοράσατε. Τα κάνει καινούρια!

 

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος 200 x 125 x 140 mm

Εσωτερικά  150 x 50 x 90 mm

Τροφοδοσία 220-230V

Κατανάλωση  35W μόλις

Τεχνολογία 3 λεπτών (κλείνει μόνη της μετά)

Γνώμες πελατών

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ