Το καλάθι σας είναι άδειο. Προβολή Καλαθιού

Εξυπηρέτηση πελατών 210.29.19.108

Home / Gadgets Σπιτιού / Τηλέφωνο ντουζιέρας Cancun με τετραπλό εναλλασσόμενο φωτισμό
Email
  • thumb
  • thumb
  • thumb
  • thumb
  • thumb

Τηλέφωνο ντουζιέρας Cancun με τετραπλό εναλλασσόμενο φωτισμό

Κατηγορία: Gadgets Σπιτιού
SKU προϊόντος: 2012251
Τιμή 34,99 €
Αρχική τιμή 50,40 €
Έκπτωση 15,41 €
Διαθεσιμότητα προϊόντος:
Ντουζιέρα με led Για να μην ξαναχρειαστεί να μπείτε ποτε κάτω απο κρύο νερο φωνάζοντας.Η συγκεκριμένη ντουζιέρα έχει αισθητήρα θερμότητας και αλλάζει χρώμα ανάλογα με το πόσο ζεστό ή κρύο είναι το νερό.
Περιγραφή

Τηλέφωνο Ντουζιέρας Cancunμε τετραπλό εναλλασσόμενο φωτισμό LED

Δεν πρόκειται για ένα ακόμα ακόμα αξεσουάρ φωτισμού για το μπάνιο καθώς ο σκοπός του LED Τηλεφώνου Μπάνιου δεν είναι μόνο να δημιουργήσει ατμόσφαιρα την ώρα που απολαμβάνετε το ντους σας. Το κύριο μέλημά του είναι να σας προειδοποιήσει για τη θερμοκρασία του νερού.

Πόσο εκνευριστικό, εκτός από οδυνηρό, είναι να μπαίνετε στη ντουζιέρα, Ιούλιο μήνα, για να ανακουφιστείτε από τον καύσωνα και να σας χτυπάει έξαφνα ένας πίδακας καυτού νερού;  Ακόμα χειρότερα το χειμώνα όπου συμβαίνει συχνότερα να τσουρουφλίζει κανείς τα δάχτυλά του δοκιμάζοντας το νερό.

Το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι συμβατό με τους κυριότερους τύπους ντουζιέρας που κυκλοφορούν ενώ δεν χρειάζεται μπαταρίες αφού τροφοδοτείται από την εσωτερική του τουρμπίνα και τη ροή του νερού. Το LED φέγγει γαλάζιο όταν το νερό είναι κρύο, ενώ όταν η θερμοκρασία του ξεπερνά τους 32°C γίνεται κόκκινο. Έτσι θα ξέρετε ανά πάσα στιγμή που πάτε να ‘βουτήξετε’.

Περιττό βέβαια να αναφέρουμε ότι είναι ιδανικό για ένα ντους στα σκοτεινά!

Χαρακτηριστικά

Το χρώμα αλλάζει ανάλογα με την θερμοκρασία του νερού.

Το LED προσδίδει μια απόκοσμη λάμψη στο νερό και στην ντουζιέρα σας, Πράσινο κάτω από  32 °C , Μπλε από  32 έως 40 °C, βιολετί  από  40 έως  45 °C, κόκκινο σε θερμοκρασίες πάνω από  45 °C

Εκτός του ότι δίνει μια νέα διάσταση στο βραδινό σας ντους, ποτέ πια δεν θα βρεθείτε προ εκπλήξεως – ή εγκαύματος – αφού ανά πάσα στιγμή θα γνωρίζετε τη θερμοκρασία του νερού!

Το LED λειτουργεί με εσωτερική τουρμπίνα και όχι μπαταρίες, εκμεταλλευόμενο την ενέργεια της ροής του νερού

Το LED Τηλέφωνο Μπάνιου είναι συμβατό με τους κυριότερους τύπους ντουζιέρας της αγοράς

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των

Εργονομική λαβή με 160mm μήκος

Διαστάσεις 60x238x85 mm

Γνώμες πελατών

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ