Το καλάθι σας είναι άδειο. Προβολή Καλαθιού

Εξυπηρέτηση πελατών 210.29.19.108

Home / Gadgets Σπιτιού / Ηλεκτρική συσκευή που ακονίζει μαχαίρια, ψαλίδια, κατσαβίδια
Email
  • thumb
  • thumb
  • thumb
  • thumb

Ηλεκτρική συσκευή που ακονίζει μαχαίρια, ψαλίδια, κατσαβίδια

Κατηγορία: Gadgets Σπιτιού
SKU προϊόντος: 2012210
Τιμή 19,98 €
Αρχική τιμή 45,36 €
Έκπτωση 25,38 €
Διαθεσιμότητα προϊόντος:
Επιτέλους μπορείτε εύκολα με αυτή την ηλεκτρική ξύστρα να ακονίσετε τα μαχαίρια, ψαλίδια, κατσαβίδια και άλλα μικρά εργαλεία που έχετε σπίτι σας. Κατάλληλο για το ακόνισμα τόσο σε οδοντωτές όσο και σε μη οδοντωτές λεπίδες.
Περιγραφή

Κάθε κουζίνα που έχει πολλά μαχαίρια προορίζεται για να κάνει το μαγείρεμα ευκολότερο. Ένα καλό σετ μαχαιριών είναι απαραίτητο στην κουζίνα. Δυστυχώς, μετά από λίγο καιρό τα μαχαίρια πρέπει να ακονιστούν γιατί χάνουν την κοφτερή τους υφή. Αυτή η μηχανή διαθέτει μια ηλεκτρική συσκευή τροχίσματος
για το ακόνισμα μαχαιριών, ψαλιδιών, κατσαβιδιών και άλλων μικρών εργαλείων.

Αυτή η ηλεκτρική ξύστρα μπορεί να οξύνει όλα τα είδη των μαχαιριών. Έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τους δύο τύπους μαχαιριών, οδοντωτά και με λεία λεπίδα. Οι δίσκοι μπορούν επίσης να τροποποιηθούν έτσι ώστε κάθε μαχαίρι να μπορεί να ακονιστεί σωστά.

Είναι εφοδιασμένη με διακόπτη on / off για ασφαλή χρήση. Λεπτομερείς οδηγίες περιλαμβάνονται που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα πολύτιμα μαχαίρια και τα εργαλεία σας για χρόνια σαν καινούρια και παράλληλα να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα.

Γνώμες πελατών

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ