Το καλάθι σας είναι άδειο. Προβολή Καλαθιού

Εξυπηρέτηση πελατών 210.29.19.108

Home / Gadgets Σπιτιού / Συσκευή Που Απομακρύνει Την Ακάρι
Email
  • thumb
  • thumb

Συσκευή Που Απομακρύνει Την Ακάρι

Κατηγορία: Gadgets Σπιτιού
SKU προϊόντος: 2012248
Τιμή 19,99 €
Αρχική τιμή 40,33 €
Έκπτωση 20,34 €
Διαθεσιμότητα προϊόντος:
Απαλλαγείτε απο την άκαρι που έχει αγκατασταθεί στο στρώμα, το μαξιλάρι, το πάπλωμά σας!
Περιγραφή

Μπορεί να νομίζουμε ότι τα βράδια κοιμόμαστε μόνοι μας ή παρέα μόνο με το έτερον ήμισυ, στην πραγματικότητα όμως έχουμε και κάποιους αόρατους, δια γυμνού οφθαλμού, απρόσκλητους επισκέπτες που έχουν στρατοπεδεύσει στο στρώμα, το πάπλωμα και τα μαξιλάρια μας. Πρόκειται για το Άκαρι μια μορφή αράχνης, η οποία τρέφεται από τα νεκρά κύτταρα που απομακρύνονται απ’ το σώμα μας μέσω της φυσικής διαδικασίας της απολέπισης. Ακούγεται ανατριχιαστικό…και είναι. Πολλές φορές ξυπνάμε με μπούκωμα, αλλεργίες αγνώστου αιτίας και επίμονα αναπνευστικά προβλήματα, όπως δύσπνοια και  βήχα που μπορούν να εξελιχθούν σε άσθμα. Το Άκαρι είναι η αιτία. Αρκεί να σκεφτούμε ότι ένα χρησιμοποιημένο στρώμα μπορεί να έχει από 100.000 έως 10 εκατομμύρια ακάρεα μέσα να κάνουν dirty party.

Πρόκειται για μια επαναστατική συσκευή, που λειτουργεί με μικροκύματα που οδηγούν τα ακάρεα στην τρέλα. Σε λίγες μόνο εβδομάδες θα καταφέρετε να διώξετε ολόκληρη αποικία με μεγάλη ευκολία. Απλά βάζετε τη μικρή και εντελώς διακριτική συσκευή στην πρίζα μέσω του τροφοδοτικού, την τοποθετείτε κάτω από το κρεβάτι και την αφήνετε να κάνει τη δουλειά της.

Η συσκευή αυτή που συνοδεύεται απο το κατάλληλο τροφοδοτικό και έχει μέγεθος 82 x 119 x 40 χιλιοστά λειτουργεί με μικροκύμματα. Δεν επηρεάζει τα κατοικίδια ζώα αλλά δρά αποτελεσματικά εξαφανίζοντας την άκαρι.

Γνώμες πελατών

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ