Το καλάθι σας είναι άδειο. Προβολή Καλαθιού

Εξυπηρέτηση πελατών 210.29.19.108

Home / BLOG / Επιδιόρθωσε το βαθούλωμα στο όχημά σου μόνος σου! Με 21,99 €

Επιδιόρθωσε το βαθούλωμα στο όχημά σου μόνος σου! Με 21,99 € Featured

Είναι ψέμματα ότι ένα βαθούλωμα στο αγαπημένο σας όχημα μπορεί να του τσαλακώσει κυριολεκτικά την εικόνα? Να φαίνεται σαν την μύγα μέσα στο γάλα?

 

Η περπατημένη είναι μια επίσκεψη σε ένα φανοποιείο που θα διορθώσει αυτό το ψεγάδι με το ανάλογο τίμημα. Σε εποχές κρίσης που διανύουμε όλοι μας ψάχνουμε όμως χρήσιμες και οικονομικές εναλλακτικές  λύσεις. Ετσι και για τα βαθουλώματα υπάρχει λύση την οποία ο καθένας μόνος του με λίγο μεράκι και δεξιοτεχνία μπορεί να εφαρμόσει. 

 

Για λακούβες μικρές έως και μεσσαίου μεγέθους σε αυτοκίνητα, μηχανές, σκάφη, επαγγελματικά οχήματα υπάρχει το ολοκληρωμένο σέτ επιδιόρθωσης βαθουλωμάτων που με μόλις 21,99 € και χωρίς επιπλέον εργαλεία  δίνει την λύση

 

Τι είδους λακούβες μπορεί αυτό το σέτ να επιδιορθώσει?

 

Το κιτ μπορεί να επιδιορθώσει χτυπήματα και βαθουλώματα σε πόρτες, προφυλακτήρες, καπό και πορτ-μπαγκάζ γρήγορα και εύκολα χωρίς να «τραυματίσει» την επιφάνεια και το χρώμα του αυτοκινήτου.

 

Πώς χρησιμοποιούμε το σέτ επισκευής?

 

Τοποθετήστε μια  ράβδο σιλικόνης στο πιστόλι και αφήστε τη να ζεσταθεί μερικά λεπτά . Καθαρίστε στη συνέχεια  την επιφάνεια του βαθουλώματος. Στη συνέχεια, βάλτε μια σεβαστή  ποσότητα σιλικόνης μέσα στο βαθούλωμα. Εφαρμόστε άμεσα τη βεντούζα ακριβώς πάνω από αυτό και αφήστε να κρυώσει για λίγα λεπτά (να στεγανοποιηθεί η ειδική σιλικόνη). Τοποθετήστε τη «γέφυρα» ακριβώς πάνω από τη βεντούζα και εφαρμόστε το ειδικό καπάκι. Στη συνέχεια βιδώστε αργά και σταθερά έως ότου ακούσετε τον χαρακτηριστικό ήχο, ότι η λαμαρίνα έχει επανέλθει, δηλαδή, στην αρχική της θέση. Αν δείτε ότι με την πρώτη φορά δεν είχατε το αναμενόμενο αποτέλεσμα δοκιμάστε ξανά όσες φορές χρειαστεί.

 

Πατήστε πάνω στην φωτογραφία και θα σας οδηγήσει απ ευθείας στο προιόν!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Last modified on Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014 23:37
Rate this item
(31 votes)